Om oss

Lysekils Mopedservice är ett företag som tillhandahåller service av alla typer av mopeder och cyklar, även om det inte framgår av lika tydligt i företagsnamnet. Vi är två killar som har ett intresse för motorer och fart, och anledningen till att vi startade vårt företag var för att vi tänkte att det var nånting som fattades i Lysekil inom det här området. Dessutom kände vi att det hade varit bra med en extra inkomst, och därför började vi skissa på ett namn och vad vi skulle ha för verksamhet. När vi kom på rätt namn skickade vi in allt vi hade till Bolagsverket, Skatteverket och liknande myndigheter för att kunna starta igång vårt företag.

Vi på Lysekils Mopedservice tänker på kundernas bästa och vi ligger även lågt i pris om man jämför med alla andra som servar mopeder. Det på grund av att vi vet att alla inte har stora summor pengar att lägga på denna typ av tjänst, med tanke på de kunder vi vänder oss till och hur kostsamt det är att leva i dagens samhälle.

Nedan finns information om oss, exempelvis kring varifrån vi kommer. Rättelser förekommer från Lysekilsposten då det blev fel skrivet. Vi valde dock att inte anmäla tidningen, eftersom det inte bröt mot någon lag samt att vi känner att vi kan bjuda på oss själva angående detta.

Jimmy Munter äger en Honda SFX 50, årsmodell 1996. Den används både privat och i företaget då det är hans enda transportmedel. Jimmy har jobbat inom Samhall i Uddevalla och städade då på restaurangen Max. På grund av att Jimmy behövdes i Lysekil var han tvungen att lämna detta jobb, men genom att han valde att göra kostnadsfri reklam för restaurangen fick han en dekal från Max. Detta tackade han ja till eftersom han anser att man får det man betalar för när man äter på restaurangen, även om det kan vara dyrt.

Jimmy Eriksson äger en Peugot Speedfight 2 som kallas Kitt. Det namnet kommer från serien The Knight Rider som är en serie som han tycker mycket om. Jimmy är en mekaniker på Lysekils Mopedservice, och han tycker mycket om att skruva och greja med mopederna. Han är väldigt noggrann i sitt arbete och ser till så att allt går rätt till. Detta ser vi på företaget är en bra kvalitet hos honom, och på grund av det, samt att han har den personlighet han har, har han fått huvudansvaret för verkstaden.